team paluko’ is het resultaat van maandenlang denkwerk en overleg. Maar wat bedachten we nu net? Elk ‘running-team’, kijk maar naar TDR, heeft immers eigen doelstellingen en een kader waarbinnen deze bewerkstelligt worden, zo ook voor ons.

Ondanks het feit dat Patrick, Luc en Koen nu ook de hulp krijgen van Ronny en Christophe, blijft de naam ‘paluko’: het bekt goed en op die manier beginnen we allesbehalve van nul.

 

Waarom?

Omdat iedereen beter kan dan hij/zij denkt, niet alleen op het niveau van prestaties maar ook wat betreft beleving. Lopers zijn immers een ras apart en atletiekclubs moeten zich bezighouden met een te breed spectrum aan disciplines om onze willekeur te bevredigen. Wij bouwen verder op de fundamenten van de club, maar kiezen zelf met welke brikken. Daarom ook dat atleten van buiten ADD mee in dit project kunnen stappen.

 

Voor wie?

We bestaan nu al enkele jaren en zijn uitgegroeid tot een hechte groep, met uitstekende prestaties. Onze toetredingsvoorwaarden zijn volgende:

- sportieve prestaties die blijk geven van talent

- meestappen in een meerjarenplanning

- intakegesprek

- motivatie & de mogelijkheid om minstens 2 groepstrainingen af te werken.

 

Hoekstenen alleen zorgen echter niet voor een mooie gevel. Wij willen nog meer doen wat betreft begeleiding. Extra’s aanbieden. Je de kans geven nog dieper te kunnen gaan. 

Daarom zullen we van tijd tot tijd nuttige lezingen organiseren, proberen om goede voorwaarden bekomen bij loopspeciaalzaken en voor lactaattesten, ook stages organiseren. En als we dan nog budget over hebben, kunnen we nóg verder gaan.

 

Heb je nog vragen of wil je graag meewerken? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!