team paluko

team paluko

Website URL:

team paluko in Bierbeek

Published in BLOG

Team paluko ging met 4 ploegen (duo's) naar Bierbeek. Jean T. En Hilde K. waren de goudhaantjes. Maar ook de rest keerde tevreden terug naar huis. Hier het relaas van de Estafettechallenge!

 

Hilde was de snelste vrouw op de eerste ronde. Zij en Jean werden tweede algemeen met maar liefst 17,441/uur.

Hierdoor verbeterden zij het all best record van het gemengde koppel chaterine Lallemand & Wim De Pauw. Zij liepen de besttijd van 17,267/u in 2013. Jean en Hilde werden uiteraard 1ste in hun cat.

 

Het ander gemengd koppel, maar in de oudste cat. was Nora en Patrick. Ze liepen in hun cat. naar de eerste plaats in 14,457/u.

Brecht nam voor de eerste keer deel aan de estafetteloop. Hij liep samen met ploegmakker Ronny N, die herstellende is van een blessure en tevens al enige tijd geen wedstrijden meer liep, in de cat. + 70. Ook zij wonnen in 16,421/u.

Vlak op hun hielen kwamen onze stofzuigers Tony en Norbert. Een niet aflatend koppel. Met een stevig doorzettingsvermogen verbeterden zij hun PR. Zij haalde de snelheid van 15,665/u. 2de in hun cat . Ook dit jaar gaan deze twee weer voor de eindoverwinning.

 

Norbert heeft al twee afspraken moeten verplaatsen. Hij is zo gedreven dat hij zelfs een feest zou annuleren. RUN FIRST is zijn moto.

 

Volgende wedstrijd is vrijdagavond 19/6 in Landen. Dan is er geen dubbele boeking van wedstrijden VC en EST CH.

Read more...

Fit Happens in Blankenberge

Published in BLOG

Op vrijdag 1 april vertrokken we met 9 leden van Fit Happens richting Blankenberge om ons eerste trainingsweekend als team te beleven.

 

Na een veilige rit kwamen we allen aan in het mooie Bloso-centrum van Blankenberge.

Na een warm onthaal en een homemade energiesnack van Raph was het tijd voor onze eerste training.

Deze training was eerder vrij. Iedereen mocht op zijn eigen tempo langs de dijk lopen en genieten van het mooie weer en uitzicht.

Daarna was het tijd voor het middageten en kreeg iedereen zijn kamer toegewezen zodat we rustig konden uitpakken.

Rond 15 u hebben we dan de tram genomen richting halte Manitoba. Vanaf daar zijn we via het grindpad en de haven teruggelopen richting Bloso. We waren moe maar tevreden met de resultaten.

Uiteindelijk was het tijd voor het avondeten en ook een ideaal moment om Team Paluko beter te leren kennen. Na deze eerste dag konden we onze nachtrust goed gebruiken. Zaterdagochtend om 08u stond iedereen paraat voor het ontbijt.

Rond 10u30 zijn we samen met de dames, Raph en Pascal van Paluko zo’n 10 km gaan lopen. Dit was een zwaardere training owv het zand, maar met hulp en steun van onze trainers en de dames konden we deze training tot een goed einde brengen. Uiteindelijk kwamen we terug aan in het Bloso-centrum en waren we zeer tevreden dat we onze grenzen hadden kunnen verleggen.

In de namiddag was het tijd voor wat rust en ontspanning en namen we de zitzakken op de dijk in beslag.

Na ons laatste avondmaal konden we de veel besproken ‘Super wafel’ met vers fruit en slagroom gaan proeven. Deze viel dadelijk in de smaak bij iedereen.

Om de avond te beëindigen zijn we nog iets gaan drinken.

Zondagochtend was onze laatste dag. Na het ontbijt en het inpakken vertrokken we richting de duinen om daar aan onze laatste training te beginnen.

Het was een mooi parcours als afsluiter van ons super leuk weekend.

 

Het hele team ‘Fit Happens’ wil onze trainers Raph, Christophe, Brecht & Pascal en ook Nora, Larissa, Myriam en het hele Paluko Team bedanken om deze unieke ervaring met ons te delen.

 

DIKKE MERCI AAN IEDEREEN !!!

Read more...

Benicassim 2015: een terugblik.

Published in BLOG

Vrijdagavond keken we terug op onze belevenissen in Benicassim én zetten we de lijnen uit naar de rest van het jaar. En dat deden we natuurlijk op onze eigen, gezellige manier.

 

Iedereen zorgde voor wat te eten, zodat we een uitgebreid koud buffet voorgeschoteld kregen.

Daarna begon het officiële gedeelte met de lancering van de nieuwe website. Nog niet helemaal af, maar we zijn weer mee!

 

Brecht zorgde voor enkele fantastische filmpjes: de teaser zorgde voor de ideale opwarmer, terwijl de versnelde versie van Peters beklimming van de Monte Bartolo ons opnieuw deed afzien. Hoogtepunt was natuurlijk de aftermovie die Brecht vakkundig in mekaar gestoken had, bestemd voor intern gebruik ;)

Restte er nog om een blik te werpen op wat komen gaat. Met de vele blessures staan er op dit moment geen piekwedstrijden gepland, maar inzetten op teamactiviteiten blijft natuurlijk een prioriteit:

- we gaan natuurlijk in groep richting aterstaose jogging, met de pastaparty achteraf

- 20 juni zorgen Raph, Pascal en Jan voor een nachtdropping

- in september op stage richting kust

- plannen stage Canarische eilanden 2016

- Paasstage 2016: 1 t.e.m. 3 april in Blankenberge

Read more...

Drukke woensdag voor team paluko

Published in BLOG

Het werd een drukke avond gisteren bij sportpark De Motten, de uitvalsbasis van Team Paluko en FitHappens en tijdelijk ook de Start2Run van 2016.

 

De S2R werkte gisteren de laatste training af met 2 x 8 minuten lopen met 2 minuten wandelen tussenin. "Tapering" naar de ultieme test van zaterdag 1 oktober tijdens de Ambiorix Run. 8 Weken van 3 trainingen elk hebben 45 dames en heren klaargestoomd voor het gestelde doel. En ze zijn er klaar voor. Een lekker glaasje op de goede afloop was zeker wel aan de orde.

Binnenkort steken we allemaal in het nieuw. Onze bloedeigen Nicki Vankets (aka Christophe R) sprak zijn stylistentalenten aan en ontwierp onze nieuwe teamkledij.

Gisteren mochten we die in ontvangst nemen. Binnenkort ziet iedereen ons dus veel beter voorbijlopen!

En er was een ietwat verrassende aankondiging van Raph.

"Na veel (jarenlang) blessureleed en op doktersadvies (Begin van 2016) heb ik besloten om van de Turbinekesrun van de Victors Cup mijn allerlaatste wedstrijd te maken. Zonder Team Paluko was dit zeker al meerdere jaren geleden gebeurd, maar de ongelofelijke teamspirit en steun van het team heeft me steeds opnieuw de spirit van de Fenix (ons nieuwe teamlogo) laten voelen. Telkens opstaan uit de as. Telkens opnieuw heb ik op enorme steun mogen rekenen. Lopen zal ik blijven doen. S2R begeleiden ook. Maar een wedstrijd starten om het maximum te geven: Niet meer! Vanuit de grond van mijn hart "Bedankt Team Paluko" Jullie zijn meer dan teamgenoten!"

Read more...
Subscribe to this RSS feed