team paluko in Bierbeek

Team paluko ging met 4 ploegen (duo's) naar Bierbeek. Jean T. En Hilde K. waren de goudhaantjes. Maar ook de rest keerde tevreden terug naar huis. Hier het relaas van de Estafettechallenge!

 

Hilde was de snelste vrouw op de eerste ronde. Zij en Jean werden tweede algemeen met maar liefst 17,441/uur.

Hierdoor verbeterden zij het all best record van het gemengde koppel chaterine Lallemand & Wim De Pauw. Zij liepen de besttijd van 17,267/u in 2013. Jean en Hilde werden uiteraard 1ste in hun cat.

 

Het ander gemengd koppel, maar in de oudste cat. was Nora en Patrick. Ze liepen in hun cat. naar de eerste plaats in 14,457/u.

Brecht nam voor de eerste keer deel aan de estafetteloop. Hij liep samen met ploegmakker Ronny N, die herstellende is van een blessure en tevens al enige tijd geen wedstrijden meer liep, in de cat. + 70. Ook zij wonnen in 16,421/u.

Vlak op hun hielen kwamen onze stofzuigers Tony en Norbert. Een niet aflatend koppel. Met een stevig doorzettingsvermogen verbeterden zij hun PR. Zij haalde de snelheid van 15,665/u. 2de in hun cat . Ook dit jaar gaan deze twee weer voor de eindoverwinning.

 

Norbert heeft al twee afspraken moeten verplaatsen. Hij is zo gedreven dat hij zelfs een feest zou annuleren. RUN FIRST is zijn moto.

 

Volgende wedstrijd is vrijdagavond 19/6 in Landen. Dan is er geen dubbele boeking van wedstrijden VC en EST CH.