Raph zijn odyssee

Er was eens, een hele tijd geleden….

14 februari, 9u30 afspraak voor een loopje rond Rutten met Team Paluko. Het liep een beetje mis qua afspraak en ik liep dus 3 minuten voor de groep bij mij thuis aankwam al richting Rutten om 25 minuten later terug thuis te zijn met een heel goed gevoel. Het “liep” weer!! Goede start van het karnaval-weekend want zondag is het stoet in Tongeren.

 

15 februari rond 1530 op het kleine fietsje lol maken in Tongeren. Tot op de Albertwal! En dan een kleine val.

16 februari: spoedgevallen Tongeren. “Mr u heeft uw gewrichtsbanden stevig gekneusd!”

 

Rest van de kalender: proberen, mislukken, vloeken, wenen, verzorgen, hervallen, kine, scanner, spuiten, rust,… en gelukkig ook Team Paluko: de reddende woensdagen! Telkens weer een beetje de moraal opkrikken. Topteam!!!

 

Augustus 2015: ik ben al sinds de start van de S2R 3 keer per week aan het lopen. Ik heb opeens weer een week van +30 loopkilometers. De enkel voelt redelijk goed.

21 augustus: een loopje van 5 km voor het begeleiden van de S2R. Nog 3 km op de teller erbij.

22 augustus: Champignonloop Val-Meer. Ik sta aan de start van de 5.5 km. Ik loop verdorie naar plaats 18! Yes!!

22 augustus: met een goed gevoel na Val-meer even de website van de Stratenloop Gotem checken. Een collega richt die in en vroeg reeds meermaals om deel te nemen. Ik doe het gewoon. Morgen 3km in Gotem.

23 augustus.: Pascal wakker gemaakt om te zeggen dat ik rond 15u naar Gotem ga en mijn loopschoenen meeneem. “Zot” is het antwoord van Pascal. “Het is maar 3km” zeg ik. “Dat kan ik ook nog wel aan” zegt Pascal.

Deelnemerslijst 3 km: 8 jongeheren en -dames tussen 12 en 20. Waaronder ene Dieter Kersten; 2 dapperen van 39 en 40 jaar en 2 oude knarren van Team Paluko geboortejaar 1962. Pascal loopt naar plaats 5 in 12’59” en ik naar plaats 6 in 13’14”.

24 augustus: recuperatieloop!!!!!!!! Team Paluko. Maar dat was buiten de jeugd gerekend! 15-jarig veulen op kop en dus afzien in de Kevie. En dan nog S2R begeleiden!

 

HEERLIJK OM 4 DAGEN NA MEKAAR TE LOPEN!!!!!!

Note to self: Niet overdrijven!!!!!