Fit Happens in Blankenberge

Op vrijdag 1 april vertrokken we met 9 leden van Fit Happens richting Blankenberge om ons eerste trainingsweekend als team te beleven.

 

Na een veilige rit kwamen we allen aan in het mooie Bloso-centrum van Blankenberge.

Na een warm onthaal en een homemade energiesnack van Raph was het tijd voor onze eerste training.

Deze training was eerder vrij. Iedereen mocht op zijn eigen tempo langs de dijk lopen en genieten van het mooie weer en uitzicht.

Daarna was het tijd voor het middageten en kreeg iedereen zijn kamer toegewezen zodat we rustig konden uitpakken.

Rond 15 u hebben we dan de tram genomen richting halte Manitoba. Vanaf daar zijn we via het grindpad en de haven teruggelopen richting Bloso. We waren moe maar tevreden met de resultaten.

Uiteindelijk was het tijd voor het avondeten en ook een ideaal moment om Team Paluko beter te leren kennen. Na deze eerste dag konden we onze nachtrust goed gebruiken. Zaterdagochtend om 08u stond iedereen paraat voor het ontbijt.

Rond 10u30 zijn we samen met de dames, Raph en Pascal van Paluko zo’n 10 km gaan lopen. Dit was een zwaardere training owv het zand, maar met hulp en steun van onze trainers en de dames konden we deze training tot een goed einde brengen. Uiteindelijk kwamen we terug aan in het Bloso-centrum en waren we zeer tevreden dat we onze grenzen hadden kunnen verleggen.

In de namiddag was het tijd voor wat rust en ontspanning en namen we de zitzakken op de dijk in beslag.

Na ons laatste avondmaal konden we de veel besproken ‘Super wafel’ met vers fruit en slagroom gaan proeven. Deze viel dadelijk in de smaak bij iedereen.

Om de avond te beëindigen zijn we nog iets gaan drinken.

Zondagochtend was onze laatste dag. Na het ontbijt en het inpakken vertrokken we richting de duinen om daar aan onze laatste training te beginnen.

Het was een mooi parcours als afsluiter van ons super leuk weekend.

 

Het hele team ‘Fit Happens’ wil onze trainers Raph, Christophe, Brecht & Pascal en ook Nora, Larissa, Myriam en het hele Paluko Team bedanken om deze unieke ervaring met ons te delen.

 

DIKKE MERCI AAN IEDEREEN !!!