Drukke woensdag voor team paluko

Het werd een drukke avond gisteren bij sportpark De Motten, de uitvalsbasis van Team Paluko en FitHappens en tijdelijk ook de Start2Run van 2016.

 

De S2R werkte gisteren de laatste training af met 2 x 8 minuten lopen met 2 minuten wandelen tussenin. "Tapering" naar de ultieme test van zaterdag 1 oktober tijdens de Ambiorix Run. 8 Weken van 3 trainingen elk hebben 45 dames en heren klaargestoomd voor het gestelde doel. En ze zijn er klaar voor. Een lekker glaasje op de goede afloop was zeker wel aan de orde.

Binnenkort steken we allemaal in het nieuw. Onze bloedeigen Nicki Vankets (aka Christophe R) sprak zijn stylistentalenten aan en ontwierp onze nieuwe teamkledij.

Gisteren mochten we die in ontvangst nemen. Binnenkort ziet iedereen ons dus veel beter voorbijlopen!

En er was een ietwat verrassende aankondiging van Raph.

"Na veel (jarenlang) blessureleed en op doktersadvies (Begin van 2016) heb ik besloten om van de Turbinekesrun van de Victors Cup mijn allerlaatste wedstrijd te maken. Zonder Team Paluko was dit zeker al meerdere jaren geleden gebeurd, maar de ongelofelijke teamspirit en steun van het team heeft me steeds opnieuw de spirit van de Fenix (ons nieuwe teamlogo) laten voelen. Telkens opstaan uit de as. Telkens opnieuw heb ik op enorme steun mogen rekenen. Lopen zal ik blijven doen. S2R begeleiden ook. Maar een wedstrijd starten om het maximum te geven: Niet meer! Vanuit de grond van mijn hart "Bedankt Team Paluko" Jullie zijn meer dan teamgenoten!"