Loopmijl Alken + R-B-R

Gisterenavond stond er de laatste loopmijl van dit jaar op't programma, een wedstrijd waar er nog heel wat strijd moest geleverd worden! Zo waren Patrick en Christophe zeker van een podiumplaats in het eindklassement, maar lag de plaats op dat podium nog helemaal open.

 

Voor Christophe werd het een beetje een zure tweede plaats: 10'48 was amper 2" trager dan concurrent Arno. In de einduitslag stonden ze puntgelijk, maar door de betere prestatie van Arno in de laatste wedstrijd ging hij met de eerste prijs aan de haal. Christophe dus tweede, ondanks het feit dat hij de meest constante klassering had.

Patrick maakte dit echter goed: met 11"02 won hij zowel de loopmijl bij de masters als het eindklassement! Dat laatste was echter wel nipt, maar één punt is één punt! Patrick nam immers niet aan alle 4 manches deel en miste de bonuspunten. We kijken samen met hem uit naar Dwars door Hasselt!

Ook Pascal en Raph traden weer aan: met 13'11 en 13'39 werden ze 8e en 9e en vooral ook goede mental coaches voor Christophe en Patrick onderweg!

 

Vanmorgen was het dan weer vroeg dag voor onze Run-Bike-Run. We legden een goeie 26,5k af in iets minder dan 2u, een mooie 4'24/km gemiddeld dus! We wisselden af om de 20minuten en trokken op't eind nog eens door: de lopersgroep met Luc, Ronny en Christophe legde hun laatste 20' af aan 4'05 gemiddeld, Patrick, Frank en Fabien trokken daarna ook door met 4'14 gemiddeld!

 

Aan onze vorm hoeven we niet te twijfelen, keep it save and healthy deze week en tot in Hasselt!